Емери: Не искам да купувам резервите на другите


И. Ангелов

Емери: Не искам да купувам резервите на другите

Мениджърът на Арсенал Унай Емери обяви, че няма да търси и купува играчи, които са втори избор в отборите си на трансферния пазар. Англичаните направиха само 1 покупка това лято в лицето на Габриел Мартинели за 6 милиона лири, а остават само 3 седмици до старта на кампанията.

"Някои играчи са скъпи и ние работим за тези възможности защото ние не искаме играчи, които са втори избор. Ние изчакваме. Имаме много добри млади играчи, но сме наясно, че трябва да се подобрим с няколко покупки. Ние обаче ще закупим един, двама, трима или четирима, само когато те подобряват със сигурност отбора. Само тогава. Има много имена и клубът работи.

"В съзнанието ни е първия мач с Нюкасъл и ние подготвяме всички играчи. Някои играчи пропуснаха старта на подготовката заради националите. Но имаме играчи, които са тук, млади играчи, които получават момент да ни помогнат. Искаме структура, която да е конкурентна и да ги използваме през сезона.

"Знаем с последния сезон, че ще продължим позитивно. Само на една точка сме от топ 4. Трябва ни още работа, още една стъпка. Аз съм позитивен, че ще постигнем добри покупки. В този момент нещата изглеждат добре. Щастлив съм с работата на играчите и можем да се подобрим от пазара."

  Сподели
707