Солскяер не вярва, че Сити и Ливърпул ще доминират във ВЛ


Н. Гавазов

Солскяер не вярва, че Сити и Ливърпул ще доминират във ВЛ

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер  вярва, че през новия сезон не само Манчестър Сити и Ливърпул ще претендират за спечелване на  Висшата лига на Англия.

През миналия сезон Сити и Ливърпул доминираха с по една глава над останалите отбори във Висшата лига, като завършиха с почти 30  точки преимущество пред останалите представители на топ 6.

Солскяер не вярва, че подобен сценарий може да се повтори и очаква по-оспорвана  борба за титлата, надявайки се Юнайтед също да вземе участие в него.

"Висшата лига е първенство, в което конкуренцията  е много висока. Тези два отбора се представиха изключително през миналия сезон, като спечелиха 97 и 98 точки. Не мисля, че това ще се случи отново. Мисля, че ще видим по-оспорвани състезание.

Има шест отбора, които претендират за място в  Шампионска лига и едва един или два отбора по-надолу, които също биха искали да участват в тази борба.

Що се отнася до нас, трябва да станем по-добри, трябва да добавим и да се уверим, че се съсредоточаваме само върху Манчестър Юнайтед. Сигурен съм, че ще бъдем по-близо до върха", заяви Солскяер.

  Сподели
611