Хъдсън-Одой е готов да свърже бъдещето си с Челси


Н. Гавазов

Хъдсън-Одой е готов да свърже бъдещето си с Челси

Крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой  е близо до подписването на нов договор със собствения си клуб със заплата от над 100 000 паунда на седмица.

От януари Байерн не спира с опитите си да примами Хъдсън-Одой. През зимата Калъм дори подаде молба за трансфер и информира своя клуб, че няма да поднови договора, който изтича през 2020 година.

Байерн се върна за Хъдсън-Одой през това лято  и вече направи още една оферта, но "сините" отново отказаха и сега повече от всякога са сигурни, че могат да спасят своя възпитаник.

Увереността на клуба идва от пристигането на Франк Лампард, който определя ключова роля за 18-годишния англичанин в своите  планове за бъдещето.

Според източник от "Стамфорд Бридж", преговорите между играча и "сините" не само, че са се вдигнали от мъртвата точка, но страните са постигнали значителен прогрес. На практика, Калъм  вече е готов да свърже бъдещето си с Челси.

Благодарение на новия договор заплатата на младежа ще стане 100 000 паунда на седмица и така той ще се превърне в най-заплатеният футболист в Англия на тази възраст.

  Сподели
555