Робсън и Ъруин: Юнайтед може да настигне Сити


И. Ангелов

Робсън и Ъруин: Юнайтед може да настигне Сити

Легендите на Манчестър Юнайтед Брайън Робсън и Денис Ъруин споделиха мнението си, че "червените дяволи" могат да настигнат градския съперник в следващия сезон, като обясниха това със загубата на някои ключови играчи, като Венсан Компани и Давид Силва.

"Винаги има шанс да застигнеш отбор, който е спечелил лигата," започна Робсън пред Goal.

"Зависи как Сити ще замени Венсан Компани, защото той ще е голяма липса. Той беше истински лидер в съблекалнята. Зависи и как ще стартира сезона, защото ако започнеш добре ти ставаш уверен. Сити определено има силите да спечели лигата отново, но те могат да бъдат настигнати.

"Оле трябва да реши и за капитана. Той е там в лагера всеки ден и вижда кой може да повлияе на играчите на тренировките и на терена. Аз мисля, че когато успее да опознае хората по-добре, той ще реши най-точно кой трябва да бъде капитан."

Ъруин коментира напускането на Компани: "Сити беше фантастичен през последните няколко сезона и Компани бе голяма фигура за тях. Да загубиш човек с такава сила в съблекалнята е нещо голямо. Но този отбор трудно бива побеждаван. Имаше голяма дупка между нас и тях в последната година, така че трябва да поемем предизвикателството и да започнем сезона силно."

  Сподели
770