Робсън и Ъруин: Юнайтед задължително трябва да е в ШЛ


И. Ангелов

Робсън и Ъруин: Юнайтед задължително трябва да е в ШЛ

Легендата на Манчестър Юнайтед Брайън Робсън обяви мнението си, че клубът не трябва да се задоволи с нищо по-малко от връщането в Шампионска лига след идния сезон. Последната кампания за Юнайтед бе турболентна и след раздялата през декември с Жозе Моуриньо, Оле Гунар Солскяер показа силно начало и отново голям спад.  

В крайна сметка "червените дяволи" завършиха на шеста позиция във Висшата лига и намериха място във второто по значение европейско състезание - Лига Европа. Робсън показа оптимизъм и след покупките на Даниел Джеймс и Арън Уан Бисака през това лято:

"Съставът е по-добър от показаното през последната година. С още няколко покупки се надявам да претендираме за титла - ние сме Манчестър Юнайтед, трябва да се върнем в Шампионска лига."

Денис Ъруин подкрепи думите на Робсън пред Goal.com, като добави:

"Беше голямо разочарование да завършим извън топ 4 в последния сезон. Трябва да подобрим това класиране. Трябва да сме на върха и да сме конкурентни. Защитата беше нашата сила през последните четири или пет години. Беше трудно да ни пробият, и да допуснем толкова много в последния сезон (54 б.ред.) беше изненада и голямо разочарование.

"Аз съм сигурен, че мениджърът ще продължи да работи за подобрение на защитата и се надяваме да се подобрим."

 

  Сподели
445