Магуайър е поласкан от интереса на Юнайтед


Н. Гавазов

Магуайър е поласкан от интереса на Юнайтед

Защитникът на Лестър Хари Магуайър е поласкан от интереса на Манчестър Юнайтед и би искал да се присъедини към колектива  на Оле Гунар Солскяер.

Известно е, че англичанинът е обект на внимание и от страна на Манчестър Сити и по всичко изглежда, че вариантът с преминаване на "Етихад" е по-примамлив вариант за Хари, защото футболистът ще може да работи под ръководството на Пеп Гуардиола и освен това да се състезава в Шампионска лига.

Въпреки това, източник, който е много близо до преговорите за Магуайър твърди, че 26-годишният играч от националния отбор на Англия  е поласкан от вниманието  на "червените дяволи"  и ще се радва да се присъедини към тях.

В допълнение, Юнайтед има отдавнашен интерес към Магуайър, след като се интересува от него от миналото лято. На "Олд Трафорд“ се предлага на Хари ролята на лидер, докато в Сити  той просто ще бъде един от многото.

Сега Магуайър остава да се надява, че "дяволите" ще съгласуват неговата стойност. В момента Юнайтед  предлага 70 милиона паунда за Хари, докато Лестър се надява да получи повече от 80 милиона за своята звезда.

  Сподели
471