Райола: Погба се намира в процес на напускане на Юнайтед


Н. Гавазов

Райола: Погба се намира в процес на напускане на Юнайтед

Мино Райола, който е агент на полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба съобщи, че французинът може да напусне клуба в скоро време. Според думите на холандеца, процесът на заминаване на Погба вече върви.

"Всеки е наясно с готовността на Павел да продължи напред. Сега работим над това. Всеки знае какви чувства изпитва Погба. Всеки в клуба - от мениджъра до собственика - знае какво иска Пол",  цитира The Times думите на Райола.  

По-рано се  съобщаваше, че Реал Мадрид се интересува от услугите на Погба. Мениджърът на "бланкосите" Зинедин Зидан настоява да купи 26-годишния  французин. Също така стана ясно, че "червените дяволи" са отказали да преговарят с мадридчани за трансфера на Погба, независимо от това, че Реал е готов да включи в сделката Гарет Бейл.

За завръщане на Погба мисли и Ювентус. Спортният директор на "бианконерите" Фабио Паратичи се срещна с ръководството на Манчестър Юнайтед.

Пол се върна на "Олд Трафорд" през лятото на 2016 година за рекордните в онзи момент 105 милиона евро. През миналия сезон футболистът вкара 16 гола и даде 11 асистенции в 47 мача.

  Сподели
585