Юнайтед е насочен към още три трансфера


Н. Гавазов

Юнайтед е насочен към още три трансфера

Манчестър Юнайтед се надява да извърши  още три покупки, след като потвърди прехода на защитника Аарън Уан- Бисака от Кристъл Палас.

Малко преди старта на подготовката за новия сезон "червените дяволи“ успяха  да осъществят два трансфера. Клубът от "Олд Трафорд"  плати £ 18 милиона на Суонзи за крилото Даниел Джеймс и похарчи още 50 милиона паунда за Уан - Бисака.

Юнайтед не възнамерява да спира дотук. Според Evening Standard,  шестият отбор от последния сезон във  Висшата лига е уверен в покупката  на 21-годишния халф на Нюкасъл Шон Лонгстаф.

Също така, "дяволите" имат добри шансове да се подсилят и с  полузащитника на Спортинг  Бруно Фернандеш, след като по-рано стана известно, че  Манчестър Сити, Ливърпул и Тотнъм напуснаха борбата за играча.

Тези дни  агентът на Фернандеш посети Англия и  както се предполага, постигна значителен напредък в преговорите с Юнайтед, който сега обмисля да отправи официална оферта за покупка на Бруно.

Забавянето на Юнайтед с предложението за Фернандеш е свързано с това, че "червените дяволи" все още обмислят алтернативи като Джеймс Мадисън от Лестър, Кристиан Ериксен от Тотнъм и Юри Тилеманс от Монако.

В допълнение, приоритет  на "червените дяволи" остава привличането на  централен защитник от най-високо ниво. Най-предпочитан вариант за Оле Гунар Солскяер остава Хари Магуайър от Лестър.   

  Сподели
429