Йозил не е интересен за никого


Н. Гавазов

Йозил не е интересен за никого

Полузащитникът Месут Йозил вероятно ще остане в Арсенал през следващия сезон поради нулев интерес към бившия играч на  Реал Мадрид.

Заради отсъствието на Шампионската лига "артилеристите" се намират в много  напрегната финансова ситуация, така че мениджърът  Унай Емери би се радвал  да увеличи бюджета си за трансфер през  лятото чрез продажбата на баласт.

30-годишният Озил, който печели 350 хиляди паунда на седмица на "Емирейтс", се смята именно за за такъв баласт. Според Daily Mail Арсенал е  отворен за предложения за Месут още от края на сезона.

Досега обаче не са получени никакви официални предложения или дори питания за Месут, чийто договор е валиден до 2021 година. В тази ситуация изглежда малко вероятно, че световният шампион с националния отбор на Германия ще си тръгне от клуба през това лято.

Напомняме, че в момента Арсенал работи върху няколко трансфера, но евентуалните покупки ще бъдат ограничени, ако Йозил не бъде продаден, защото бюджетът на Емери за това лято е само 40 милиона евро.

  Сподели
581