Легенда: Бисака за 55 милиона е далавера


И. Ангелов

Легенда: Бисака за 55 милиона е далавера

Легендата на Кристъл Палас Нийл Шипърли сподели мнението си, че Манчестър Юнайтед ще получи огромен потенциал за 55 милиона лири, ако успее да завърши сделката за крайния защитник Арън Уан Бисака. Юнайтед изглежда промени политиката си на пазара и вече закупи за 15 милиона крилото Даниел Джеймс, който също е млад проект.

"Аз мисля, че това е добър бизнес за десен бек, който направи 42 мача миналия сезон. Това е страхотна сделка за клуба. Такъв е футболът в момента. Но нямаше война в наддаването за него. Манчестър Юнайтед е кандидатът. Никой друг не запита за него. Аз мисля, че 50-55 милиона е справедливо.

"Феновете няма да харесат това, но трябва да разберем, че той може да играе в отбора под 23 години. Той се появи на голямата сцена само защото ние нямахме друг човек на десния бек. Той дойде и превзе позицията. Той е страхотен играч, но в крайна сметка той е защитник. Не е централен полузащитник или нападател като Заха. Мисля, че можем да го заменим с Джоел Уорд, който не е толкова добър, но може да свърши работа. 

"Ще има недоволство ако Заха и Бисака си тръгнат и двамата. С Бисака мога да разбера, защото Кристъл Палас не е клуб, който може да откаже такава оферта в момента. Но смятах, че ще тръгнем по другия път - да продадем Заха и да оставим Бисака. Според мен в тази ситуация Вилф ще остане. Ако не, феновете... не можем да си позволим двама големи да напуснат, освен ако нямаме нещо в ръкава си или сме готови с покупки."

  Сподели
412