Хъдсън - Одой е отворен за нов договор, но при определени условия


Н. Гавазов

Хъдсън - Одой е отворен за нов договор, но при определени условия

Крилото  Калъм Хъдсън-Одой е отворен за нов договор с Челси, но иска да получи гаранция за игрово време през следващия сезон.

Напомняме, че футболистът бе твърдо решен да напусне "Стамфорд Бридж" през миналата кампания, но искането му за трансфер, както и всички предложения на Бавария, бе отхвърлено.

Желанието на Калъм да напусне през януари се дължи на липсата на игрово време. Оттогава ситуацията се подобри в това отношение, но сезонът предсрочно бе прекъснат заради травма на ахилеса.

В момента играчът от националния отбор на Англия има само 12 месеца от  договора си и през това лято страните ще обсъдят ситуацията.

Според източници от обкръжението на 18-годишното крило, Каълм  ще заеме твърда позиция в преговорите - клубът трябва да му обещае, че той ще заеме мястото на Еден Азар, който премина в Реал Мадрид.

Естествено, Челси не може да предостави такива гаранции докато не реши ситуацията с мениджърския пост. Към момента клубът е готов да предложи на Калъм само заплата, увеличена  до 100 хиляди паунда на седмица, и 10-ти номер, който бе освободен след заминаването на Азар.

  Сподели
392