Фърдинанд обясни защо Лампард е идеален за Челси


Н. Гавазов

Фърдинанд обясни защо Лампард е идеален за Челси

Бившият футболист на Англия, а сега експерт в британска телевизия Рио Фърдинанд изрази мнението, че Челси трябва да назначи бившия лидер на отбора Франк Лампард за  мениджър на тима.

"Франк е идеален за Челси. Ще бъда много изненадан, ако изберат някой друг. Клубът вече се опита да назначи известни треньори. Не искам да казвам нищо лошо за Алегри, той показа невероятен резултат в Ювентус, но Челси вече имаше Анчелоти, Конте, Сари и Моуриньо. Всички те са известни със своите постижения, но в крайна сметка не останаха в клуба. Какво ще избере Челси? Ще продължават да харчите много пари за мениджъри, на които в крайна сметка трябва да плащат обезщетение след две години работа, или ще назначат човек, който е обичан от  феновете?

Мнозина говорят за опита, който Лампард няма, но колко опитен бе Гуардиола, когато оглавяви Барселона? Той тренираше младежкия отбор. Не мисля, че Франк няма да издържи на натиска от страна на големите играчи. Той познава Челси и самите играчи, а целият отбор  ще го уважава", заяви Фърдинанд.

  Сподели
668