Азар: Това е най-трудното решение в кариерата


Н. Гавазов

Азар: Това е най-трудното решение в кариерата

Полузащитникът Еден Азар  се обърна към Челси и феновете на клуба. Напомняме, че снощи белгиецът завърши своя трансфер в Реал Мадрид, където ще се състезава под номер "7".

"Сега вие знаете, че аз преминавам в Реал. Не е тайна, че мечтаех да играя за този клуб още от детството си. С всички сили се стараех да не се отвличам или отбора в този сложен период на слухове и повишено внимание от страна на медиите, особено през последните шест години.

Сега клубовете се споразумяха. Надявам се да разберете, че трябва да отворя следващата глава - точно като всеки от вас, когато се появи шанс да осъществи  мечтата си.

Напускането на Челси е най-голямото и най-трудно решение в моята кариера към днешния ден. Сега бих искал официално да заявя: наслаждавах се на всеки миг в Челси и никога не съм мислел за отиване в някой друг клуб.

Преди да си тръгна, отново благодаря на всички в клуба за огромните им усилия. Аз също трябва да благодаря на собственика г-н Абрамович и на неговия Борд, че ми помогнаха да реализирам не една, а две мечти: да стана играч на Челси, а втората - да стана футболист на Реал Мадрид", написа Азар в своята страница в Instagram.

28-годишният Азар игра за Челси от 2012 до 2019 година. Той  прекара 352 мача във всички турнири, в които стана автор на 110 гола, а също така даде 92 асистенции. Еден два пъти  стана шампион на Англия, по един път спечели Купата на Лигата и Купата на Англия, два пъти стана победител в Лига Европа.

  Сподели
513