Стъридж не иска да обсъжда своето бъдеще


Н. Гавазов

Стъридж не иска да обсъжда своето бъдеще

Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж заяви, че иска да се радва на победата в Шампионската лига и все още не мисли за бъдещето си.

През този сезон травмите, които тревожеха Стърридж в предишни години, не бяха толкова много, но Даниел така и не успя да спечели място в стартовия състав на отбора на Юрген Клоп.

В края на сезона 29-годишният англичанин загуби конкуренцията дори от Дивок Ории, да не говорим за великолепната нападателна тройка на "червените".

В тази ситуация Стъридж едва ли ще успее да удължи срока на договора си, който изтича в края на юни, но в момента бившият играч на Манчестър Сити и Челси не иска да се занимават с това.

"Чувствам, че това бе невероятно приключение и няма да обсъждам следващия сезон или нещо такова.

Това, което е наистина е важно сега е да отпразнуваме това толкова величествено постижение, към  което се стремяхме и за което работихме  толкова дълго. Невероятно е усещането, че най-после спечелихме нещо.

Това е втората ми победа в Шампионската лига и те са много сходни. Победата с Челси бе първа в историята на клуба, а тук спечелихме първия трофей със сегашния мениджър, така че усещанията са почти същите", заяви Стъридж.

  Сподели
434