Мане: Бях много, много близо до Юнайтед преди Ливърпул


И. Ангелов

Мане: Бях много, много близо до Юнайтед преди Ливърпул

Садио Мане постигна много неща след пристигането си в Ливърпул преди 3 години, но нещата в кариерата му можеха да са много различни ако той бе подписал с Манчестър Юнайтед преди този свой трансфер. 27-годишният нападател заговори преди финала на Шампионска лига днес какво се е случило по време на последния му сезон в Саутхемптън:

"Аз бях наистина много близо защото дори водех срещи с тях. Направо преминавах, вече бях там и бях говорил с боса Луис ван Гаал. Те направиха оферта, но в същата седмица Клоп ми се обади. Той каза: 'Аз мисля, че този клуб е правилен. Това е правилният треньор за теб, така че по-добре премини в Ливърпул'.

"Мисля, че това беше правилното решение за мен. Отивам в Ливърпул. По това време напусках Саутхемптън и гледах много отбори, но мисля, че Ливърпул беше най-правилен за мен. Аз бях играл срещу Ливърпул, Сити, Юнайтед, всички, и бях вкарал много голове срещу Ливърпул от Саутхемптън, но все пак мислех, че този е моят клуб.

"Клоп беше в Ливърпул, но аз винаги вкарвах срещу тях. Аз мисля, че той си е мислил: 'Той винаги ни убива, нека да го купим!'. Да, така щеше да ме спре да им вкарвам и това беше добро за двете страни."

Мане коментира слуховете за конфликт между него и Мохамед Салах в тима:

"Такива неща се случват във футбола. Няма значение дали аз вкарвам или не, докато отборът вкарва. Някой хора искат да кажат, че това е вражда, но аз мисля, че това прави футбола вълнуващ. За мен това няма значение, честно."

  Сподели
439