Хендерсън: И ние искаме по 2-3 трофея като Сити


И. Ангелов

Хендерсън: И ние искаме по 2-3 трофея като Сити

Полузащитникът на Ливърпул Джордан Хендерсън обяви, че иска неговият отбор да започне да се представя като Манчестър Сити и да печели по няколко трофея на година. Ливърпул среща Тотнъм във финала на Шампионска лига този сезон и може да спечели първи трофей от 2012-та година насам. Ман Сити спечели трите английски състезания тази година и стана първият отбор в историята, постигнал това.

"Сити спечели три трофея този сезон, и ние искаме да постигнем това ниво. Не искаме да гоним само една купа или титла. Искаме да печелим все повече всяка година. Ако погледнете Сити, те не спират след един трофей, а печелят по 2 или 3 на сезон. Това е нещо, което един клуб трябва да иска. Това е целта."

Хендерсън коментира пропуска на Ливърпул да спечели лигата след 97 точки през сезона:

"Не можем да променим случилото се във Висшата лига сега. Сега можем да контролираме само финала. Аз мисля, че всички бяхме разочаровани няколко дни, но футболът се променя бързо, както и концентрацията ти. Няма нищо по-добро от това да мислиш за финал в Шампионска лига.

"Този трофей очевидно е голяма възможност за нас и ние наистина искаме да завършим с трофей. Ако това не се случи ще го преживеем трудно, но и ще гледаме към предстоящите сезони с очакване."

  Сподели
439