Йозил: Съдбата на Арсенал ще се реши от Челси


И. Ангелов

Йозил: Съдбата на Арсенал ще се реши от Челси

Плеймейкърът на Арсенал Месут Йозил коментира, че според него класирането на отбора във Висшата лига вече не зависи от представянето на клуба, а от противниците в състезанието за топ 4. Днес Брайтън гостува на Арсенал за последната среща пред собствената публика за сезона на "артилеристите", които се борят за класиране в топ местата в лигата, както и в Лига Европа, където спечелиха първи полуфинал с Валенсия с 3:1 и ще гостуват през седмицата.

"Ние трябва да се надяваме Челси да загуби точки и ние да спечелим у дома. Ако това стане, ще сме в топ 4 и ще дадем всичко да останем там. Искаме да се мерим с най-добрите, а те са в Шампионска лига. Искаме да се подобрим, но първо трябва да се класираме за ШЛ. Това е важно не само за мен, но за целия клуб.

"Не можем да си обясним какво се случи. Направихме всичко, което можахме за попадане в Шампионска лига, но последните три мача не се получиха за нас. Загубихме три поред. Това се случва във футбола. Най-важното е да се подкрепяме, да сме позитивни и да си вярваме. 

"Ние сме добър отбор, имаме много добри индивидуални играчи и искаме да покажем това срещу Брайтън. Ако играем както иска мениджърът, аз съм сигурен, че ще спечелим шестте точки до края."

  Сподели
512