Крауч: Юнайтед е сянка на това, което беше


И. Ангелов

Крауч: Юнайтед е сянка на това, което беше

Бившият английски национал Питър Крауч сподели мнението си за качеството на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" не се представят убедително този сезон и в сряда загубиха дербито с Манчестър Сити, който излезе на 25 точки пред кръвния враг. Така това бе седма загуба в последните 9 мача.

"В сряда видяхме голяма разлика в класите. Сити е толкова далеч напред, че се чудиш как се стигна до това. Юнайтед е сянка на това, което беше едно време. В момента всеки може да вземе точки от тях с толкова загуби. Аз гледах мачове на "Олд Трафорд" този сезон и чувството на разочарование и липсата на вяра растат. Представянето срещу Сити преля чашата.

"Аз поставих под въпрос и момента за назначаване на Солскяер за постоянно. Не казвам, че не трябва да е мениджър, той наистина заслужи тази възможност, но нямаше напрежение над Юнайтед да правят това. Откакто формализираха нещата на 28 март, те победиха само Уест Хем и доброто чувство си замина.

"Тази ситуация не се отразява добре на играчите. Играл съм в достатъчно съблекални да знам кога нещата стават зле. Привилегия е да играеш в отбор като този на Юнайтед, и това трябва да личи във всеки мач. Не трябва да си избираш в кои мачове да играеш добре. Да стигнеш това ниво е апогей в кариерата, но аз се чудя дали някой играчи на Юнайтед си дават сметка.

"Защо Ромелу Лукаку заговори тази седмица къде иска да играе? Защо Пол Погба не отхвърля слуховете за напускането си? Тези неща не се случваха преди, защо се случват сега? Аз не искам просто да се присъединявам към вълната от критики. Когато играят със Сити искам да ги виждам като равни. Не искам да са просто един отбор.

 

  Сподели
364