Невил: Погба не иска да остане в Юнайтед


Н. Гавазов

Невил: Погба не иска да остане в Юнайтед

Експертът от  Sky Sports Гари Невил е убеден, че полузащитникът Пол Погба е станал огромен проблем за Манчестър Юнайтед и просто не иска да остане в клуба.

През последните седмици играта на Погба рязко спадна, което съвпадна с появата на слухове за интереса на Пол от страна на Реал Мадрид.

Според Невил, зад всичко това стои  агентът на 26-годишния французин Мино Райола, под чието влияние Погба е престанал да се чувства щастлив и е готов да опакова багажа си.

"Мисля, че той е играч от световна класа. Просто не мисля, че иска да остане тук. И това е проблем. Мисля, че е повлиян от агента си.

Преди два-три месеца той демонстрира брилянтна игра за Оле, като ми се струва, че вкара  11 гола и даде седем асистенции. Но, когато седях тук в студиото и обсъждахме  тази брилянтна игра на Пол Погба срещу Ливърпул, аз тогава казах, че отново ще възникнат проблеми.

Познаваме агента му, знаем неговото влияние върху него и също така знаем, че другите  клубове могат да му объркат главата. Сега той играе, сякаш е с обърната глава. Той играе, сякаш не иска да е тук.

Когато играч не иска да бъде един отбор, това създава проблем в съблекалнята. Сигурен съм, че играчи като Лингард, Рашфорд и Марсиал го гледат накриво.

Ако не се чувства спокойно и не е готов да се раздава без остатък, тогава това е проблем, огромен проблем", заяви Невил.

  Сподели
438