Солскяер: Между Сити и Юнайтед има пропаст


Н. Гавазов

Солскяер: Между Сити и Юнайтед има пропаст

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле-Гунар Солскяер сподели мнението си за поражението срещу Манчестър Сити с 2:0 в мач от 31-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Постигнахме нужната реакция. Нас просто ни победи съперник, който е по-силен. Но постигнахме нужната реакция от феновете и играчите. С това може да се работи. Видяхте, че днес се раздадохме, но просто това се оказа недостатъчно.

Между отборите  има разлика в класата. Ето защо те са на първо място, а ние сме там, където сме сега (на 6-то място). Те определят стандартите. Ние не можем да бъдем доволни, живеейки в Манчестър. От нас зависи дали можем да намалим пропастта и да ги надминем.

Вие не можете да кажете, че днес някой не е работил. Видяхте концентрация и желание. Просто трябва да работим над това.

Сити искаше да отнеме топката чрез своята агресия и трябваше да има фалове при отбраната. Те високо държаха топката и бяха гладни до отнемането на топката. Спряха ни по страхотен начин.

Де Хеа направи някои невероятни спасявания  днес. Това е ежедневна работа за всички. Той установи високи стандарти. Когато се намирате в този отрязък, трябва да се обедините, да затворите  всички люкове преди бурята и да продължите да работите. Ще се борим в неделя", заяви Солскяер за Sky Sports.

"Играчите искаха да покажат, че ги е грижа. За съжаление, през второто полувреме пропуснахме два нелепи гола, които биха могли да бъдат избегнати. Никога няма да посоча с пръст нито един от играчите. Отборът  трябва да работи.

Гвардиола имаше  труден първи сезон, но той обърна всичко наоколо и сега Сити е ориентир за всички. Това е най-добрият отбор в страната. Не знам колко точки са спечелили. Гуардиола прави нещо невероятно и ние всички прекрасно чувстваме това в този град, ние сме най-близо от всички", каза Оле за ВВС.  

  Сподели
400