Погба съобщил на съотборниците си в Юнайтед за своето желание да напусне клуба


Н. Гавазов

Погба съобщил на съотборниците си в Юнайтед за своето желание да напусне клуба

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е съобщил  на съотборниците си, че иска да напусне "Олд Трафорд"  през лятото.

Напомняме, че Погба бе свързван с напускане  на Юнайтед през  миналото лято. През първата половина на сезона Пол влезе в конфликт  с Жозе Моуриньо, което само подхранваше тези слухове.

След като Моуриньо бе уволнен и Оле Гунар Солскяер се присъедини към отбора  през декември, слуховете временно утихнаха, а  Погба започна да демонстрира страхотен футбол, отбелязвайки голове и подпомагайки съотборниците си.

Тази идилия не продължи дълго и през последните седмици всичко се върна към предишното русло. Погба отново не се проявява, а пресата отново се зае със старата тема.

Според френското издание L'Equipe, Пол е разочарован от ситуацията си и не крие желанието си да напусне Юнайтед. Съотборниците на французина вече знаят за това.

Твърди се, че Ювентус се интересува от евентуално завръщане на Погба. Напомняме, че "бианконерите" продадоха Пол на Юнайтед през 2016 година за  89 милиона паунда. Самият 26-годишен халф обаче предпочита да работи с легендарния си сънародник Зинедин Зидан в Реал.

L'Equipe добавя, че този път - за разлика от предишните трансферни прозорци - Юнайтед  няма да се бори за Погба. Ако Пол иска да напусне, той може да го направи, но на правилната цена.

  Сподели
562