Ливърпул премина и през Челси (видео)


И. Ангелов

Ливърпул премина и през Челси (видео)

Ливърпул прие Челси в може би най-трудната си среща от календара до края на сезона във Висшата лига. Днес на "Анфийлд" в тридесет и четвъртия кръг на Висшата лига домакините спечелиха с 2:0 и така отново застанаха с две точки пред Манчестър Сити в класирането, но и с мач повече.

До почивката двата отбора не успяха да си вкарат. Салах пропусна най-доброто положение при едно центриране на Мане, когато прати топката в Кепа. Азар бе близо до гол за гостите.

В 51-ата минута Ливърпул излезе напред когато Хендерсън центрира от линията на полето на втора греда и там непокрит Мане завърши за 1:0. 

По-малко от 3 минути след това Мохамед Салах вкара един от претендентите за гол на сезона, когато от далечна дистанция с много сила той изпрати топката в далечния ъгъл на Кепа за 2:0. Това посъбуди и Челси, който организира няколко атаки, но в двете най-чисти положения Азар не успя да реализира сам срещу Кепа, като в единия случай нацели и гредата. До края Ливърпул отново овладя топката и спечели срещата си.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
645