Ман Сити уверен над Кристъл Палас (видео)


И. Ангелов

Ман Сити уверен над Кристъл Палас (видео)

Манчестър Сити гостуваше на Кристъл Палас в срещата от тридесет и четвъртия кръг на английската Висша лига. Днес "гражданите" се наложиха над своя домакин с 3:1 след голове от Стърлинг и Жезус, и така тимът застана на точка пред Ливърпул на първата позиция преди срещата на "червените" с Челси днес.

В 10-ата минута Стърлинг пропусна изключително положение, когато бе намерен на дузпата на празна врата и стреля неточно. 5 минути след това обаче крилото бе изведено по прекрасен начин от Де Брюйне през защитата и не сбърка за 1:0. До почивката Сити владееше топката близо 80% от времето, като не оставяше шансове на противника.

В 63-ата минута Стърлинг вкара отново, след атака с доста подавания на гостите, в края на която Сане центрира ниско и англичанинът направи резултата 2:0. 

Последва предаване на инициативата на Палас, и домакините грабнаха своя шанс. В 81-ата минута Миливойевич вкара гол от пряк-свободен удар, принуждавайки Сити отново да търси гол. Това се и случи в 90-ата минута когато Де Брюйне този път намери Жезус за крайното 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
596