Оле: Уест Хем ни надигра


И. Ангелов

Оле: Уест Хем ни надигра

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели мнението си, че във вчерашната победа с 2:1 срещу Уест Хем Юнайтед, неговият отбор е бил по-слабият на терена. Солскяер направи някои промени в състава си, който загуби минимално от Барселона през седмицата, но това не доведе до добра игра и след две дузпи и някои спорни решения в срещата тимът му спечели.

"Понякога получаваш повече, отколкото заслужаваш. Днес е такъв ден. Уотфорд миналия месец също беше такъв ден. Но пък има и други дни, както с Арсенал и Уотфорд на гости, където загубихме, тогава трябваше да спечелим. Така че в дългосрочен план нещата се уравняват.

"За късмет не играхме с Барселона този път и Уест Хем също игра добре, по-добре от нас, те създаваха шансове."

Давид Де Хеа се прояви с изключително спасяване при 1:1 срещу Михаил Антонио:

"Имаме един от най-добрите вратари в света. Това спасяване беше невероятно. Той ни спечели мача защото при 2:1 ние се затруднявахме да създаваме. Бяхме открити в защитата. Не успявахме да ги пресираме и бяхме открити и в средната линия.

"Аз мисля, че Фред и Пол играха добре, но нямаха протекция и не успявахме да пресираме. Трябва да прегледаме тази игра и да станем по-смели, да пресираме и да печелим топката. Постоянно губехме топката и се играеше в двете полета, като в баскетбола. Интензитетът беше добър когато погледнем физическите данни в статистиката, но нямахме контрол."

  Сподели
458