Пелегрини: С ВАР щяхме да сме победители срещу Юнайтед


И. Ангелов

Пелегрини: С ВАР щяхме да сме победители срещу Юнайтед

Мениджърът на Уест Хем Юнайтед Мануел Пелегрини обяви, че отборът му е щял да победи Манчестър Юнайтед при наличието на технология за видео повторения във Висшата лига. Вчера "червените дяволи" се наложиха с голям късмет с 2:1 след несправедливо отменен гол за Уест Хем и две решения за дузпа в полза на Юнайтед.

"Трудно е да кажем как излизаме от този мач не само без точка, но и без трите точки. За мен беше удоволствие да гледам играта на отбора си тук, срещу Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд". Това беше много добро представяне и нямахме късмет с резултата.

"Аз не искам да се оплаквам за рефера, защото всички решения бяха трудни. Отмененият гол не беше засада, но той беше на линията, и така стана грешка. Ако имахме ВАР това щеше да е гол. Вторият гол бе вкаран заради наша грешка, но имаше и засада. Рашфорд пипна топката, така че е засада.

"Направихме и грешка за гола, така че няма да обвинявам съдията. Три ситуации бяха много трудни и невъзможни да се видят и преценят. С ВАР щяхме да спечелим този мач."

  Сподели
433