Юнайтед би Уест Хем с късмет и две дузпи (видео)


И. Ангелов

Юнайтед би Уест Хем с късмет и две дузпи (видео)

Манчестър Юнайтед прие Уест Хем Юнайтед в срещата от тридесет и четвъртия кръг на английската Висша лига. Днес на "Олд Трафорд" домакините не впечатлиха с добра игра, но благодарение на отменен гол, две спечелени дузпи, Давид Де Хеа и гредата, тимът успя да достигне до победа с 2:1.

В 10-ата минута днес Фелипе Андерсон вкара топката в мрежата на Де Хеа, но попадението беше отменено поради засада, която обаче липсваше. В 19-ата минута днес Мата спечели дузпа когато Снодграс го повали на границата на наказателното поле, а Пол Погба изпрати вратаря в грешния ъгъл за 1:0 от бялата точка. Последва силна игра на гостите, но голът за тях дойде след почивката.

В 49-ата минута Андерсон вкара гола си когато Де Хеа сбърка с подаване към центъра, гостите организираха атака и Ландзини центрира за бразилеца на втора греда за 1:1.

В 76-ата минута резервата Антонио нацели гредата на Юнайтед с мощен удар от дъгата, с който не остави шанс на вратаря. Де Хеа се прояви 2 минути след това, когато при удар на Антонио с глава той извади по невероятен начин топката от вратата си.

Така в 79-ата минута резервата Рашфорд изведе Марсиал сам срещу вратаря, а той бе повален в наказателното поле в гръб от Фредерикс и това бе втора дузпа. Отново Пол Погба застана зад топката и изпълни със сила през Фабиански за 2:1.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
652