Оле: Слуховете за Мадрид не притесняват Погба


И. Ангелов

Оле: Слуховете за Мадрид не притесняват Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че непрестанните спекулации с бъдещето на звездата Пол Погба не влияят на играча. Погба похвали Зинедин Зидан през април, и при завръщането на французина начело на "белия балет" медиите започнаха да спекулират с летен трансфер за полузащитника.

"Може да има някаква кампания, има преса, никога не знаем какво е. Но при моите разговори с Пол той винаги е позитивен. Аз не виждам разлика в него когато си говорим. Той е концентриран над играта си и е горд играч. Той винаги дава всичко от себе си."

Солскяер продължи с коментар за добрата игра и на Скот МакТоминей и Фред в минималната загуба от Барселона в ШЛ през седмицата, подчертавайки и приноса на Погба:

"Аз мисля, че в първото полувреме трябва да говорим за Скот и Фред, но Пол ни караше да играем. Той успокояваше играта, особено в първото полувреме. Малко избледняхме към края. Но усилията, които положи, бяха огромни.

"Той прави разликата в някои мачове, както и Ромелу Лукаку, както и Маркъс Рашфорд. Те показват различна игра в различните срещи. Не всичко е до един играч. Не е само Пол. Той обаче показа най-много физически в сряда - никога не е бягал такава дистанция. Това беше брилянтно. Поведението и усилието му тук."

Оле продължи за спада във формата на отбора и остатъка от сезона:

"Не си правя илюзии, че ще е плавен период. Ще е тежко до края. Ще е битка за оцеляване на най-добрите. Трябва да сме безпощадни. Трябва да заложим на играчите, които искат да ни пренесат напред. Това означава култура в съблекалнята, за да стигнем до там да претендираме за трофеите.

"Ливърпул и Сити са много напред в момента и това не ни харесва. Играхме срещу Барселона, която пък поставя стандартите в Европа. Не си правим илюзии, ще е трудно, но ще трябва и да направим някои решения с Майк Филън и клуба."

  Сподели
696