Почетино: Тази игра на Кейн го доведе до контузията


И. Ангелов

Почетино: Тази игра на Кейн го доведе до контузията

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино сподели мнението си, че работната етика на нападателя Хари Кейн го е довела до контузията, която може да провали сезона на отбора. Англичанинът може да пропусне остатъка от сезона след като получи контузия в глезена при едно влизане в краката на Фабиан Делф от Манчестър Сити в победата на шпорите с 1:0 в Шампионска лига.

"Вярно е, че сега всичко можем да имаме мнение, но това беше влизане, което нямаше голяма логика. Но той си е такъв. Той е силен. Иска да вземе всяка една топка от противника. Разбира се, сега като гледаш и си казваш, 'О, Хари, защо не спря?'. Нямаше какво да се прави с тази топка в средата на терена.

"Но той си е какъвто си е. Той е Хари Кейн защото е играл така в миналото. Сега този лош късмет му донесе контузия, но това е неговата игра. 

"Със сигурност това ще е проблем. Когато един, два и три пъти пострадаш така, това вече ще е в главата ти занапред. Но не мисля, че при него ще стане хронично. Аз мисля, че ще му помогне. С този опит ще променим бъдещето. Надявам се това да е последната му контузия в глезена."

  Сподели
431