Сари: 100 милиона е много малко за Азар


Н. Гавазов

Сари: 100 милиона е много малко за Азар

Мениджърът  на Челси Маурицио Сари каза, че 100 млн. паунда е твърде ниска цена за полузащитника Еден Азар.

Въпреки факта, че Азар няма да поднови договора, който изтича през следващата година, "сините" поискаха над 100 милиона паунда за звездата си от Реал Мадрид.

Тези спекулации не попречиха на Азар да покаже брилянтна игра в мача срещу Уест Хям, проведен в понеделник вечер. Eden помогна на отбора си да спечели с 2:0, като отбеляза дубъл.

Първият гол на 28-годишния белгиец се оказа невероятно красив - Азар сам надигра защитниците на Уест Хем, преди да отправи резултатен удар към  вратата. Това е още едно свидетелство за Сари какъв играч  притежава.

"100 милиона е прекалено евтино. Това е твърде евтино, като се имат предвид настоящите реалности на трансферния пазар. Видяхме какви са цените в последния трансферен прозорец.

Не мога да направя нищо, за да го задържа, но ако Еден  иска да опита нещо ново, мисля, че ще бъде много трудно да го задържим.

Ще се опитаме да го убедим, че се стремим да станем по-добри, да се превърнем в един от най-добрите отбори в Англия и да завладеем Европа. Но мисля, че ще трябва да уважавам неговото решение", заяви Сари.

  Сподели
535