Клоп: Кариерата на Салах не е завършила


Н. Гавазов

Клоп: Кариерата на Салах не е завършила

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп каза, че не смята за проблем головата суша при Мохамед Салах.  

Египтянинът стана голмайстор на Висшата лига през миналия сезон, но през тази кампания той не изглежда толкова ярко пред чуждата врата. Салах няма резултатен удар от 9 февруари или в осем мача, като се вземат предвид всички състезания, но Клоп не се притеснява за това.

"Ние наистина не говорихме за това, но тук всичко е ясно. Той отбеляза 40 гола миналата година, спечели всички тези награди, но  в началото на подготовката преди сезона не беше в перфектното състояние. Той все още се тревожеше за рамото си, но все пак бе страхотен.

Неговата кариера не е приключила. Той отбеляза 20 гола (във всички турнири) тази година, така че има 60 гола за две години. Уау! Това не е толкова лошо. Той все още представлява заплаха, помага ни много и много добре се представя в новите реалности. Понякога се нуждаете от малко време, за да свикнете, но мисля - не и в неговия случай.

Изглежда, че  не го притеснява, че не е отбелязал гол в няколко срещи подред, това и мен не притеснява. Докато работим заедно и правим правилните неща, всичко ще бъде наред.

Отговорът на проблемите във футбола винаги е упоритата работа. Прави го отново и отново, колкото можеш, колкото можеш по-бързо. И един ден топката ще отиде в посоката, от която се нуждаеш.

За нас това никога не е било проблем. В момента имаме 79 точки и това не може да се постигне с голямо количество  проблеми! Така че, тъй като нямаме големи проблеми, винаги говорим за такива дреболии. Това е част от нашата професия, но в съблекалнята изобщо не се докосваме до  тази тема", заяви Клоп.

  Сподели
499