Тотнъм се победи сам на Анфийлд (видео)


И. Ангелов

Тотнъм се победи сам на Анфийлд (видео)

Ливърпул прие Тотнъм на своя "Анфийлд" в срещата от поредния тридесет и втори кръг на английската Висша лига. Днес домакините поведоха в първото полувреме, шпорите показаха изключително желание и изравниха във втората част, но в края грешка и автогол доведоха до победата на домакините с 2:1.

В 16-ата минута днес Ливърпул поведе чрез Роберто Фирмино, който завърши перфектно центриране от ляво на Анри Робъртсън за 1:0. Това бе 9-ата асистенция на защитника в лигата този сезон. До почивката Мане имаше второ силно положение за гол, но резултатът не се промени.

След почивката Тотнъм превзе играта и затисна противника. След няколко ситуации до гол стигна Лукас Моура в 70-ата минута след едно подаване на Ериксен в полето - 1:1. След ситуацията Тотнъм можеше и да спечели двубоя си, но златна ситуация пропиля Сисоко, оставен сам срещу вратаря в 85-ата минута.

Така в 90-ата минута след един избит корнер от Кейн, Арнолд върна топката в полето на главата на Салах, а той я насочи без много сила към Лорис. Вратарят изби кълбото в краката на Алдервайрелд и топката влетя в мрежата му комично за 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
588