Клоп за плана на Ливърпул: Просто ще се хвърлим за титлата


И. Ангелов

Клоп за плана на Ливърпул: Просто ще се хвърлим за титлата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че неговият отбор ще срещне трудности в борбата с Манчестър Сити за титлата във Висшата лига, за която в момента "червените" изостават на точка от другия претендент при равен брой срещи. Той сподели и плана си до края на сезона пред репортери:

"Ще имаме проблеми в тази футболна игра. Трябва да приемеш, че ще имаш проблеми в този спорт. Ние имахме много. Това ни позволи да се отърсим от напрежението. Аз не чувствам напрежение. Просто се хвърляме напред.

"Не трябва да се колебаем. Само правим това отново и отново. Това е планът. Вкарваш когато вкараш. Аз не казвам на момчетата да излязат и да вкарат шест гола защото това е неуважително. Аз съм щастлив когато вкараме първия гол или два. И без това вкарваме много голове.

"Хората казват, че това не е същия футбол от миналата година, но ние не губим много. Не са ни шамаросвали в лицето както в Киев, Базел или където ставаше предния сезон, но пак имахме тежки моменти и искахме да ги преодолеем. Само това можеш да направиш."

  Сподели
669