Агуеро върна Сити на първо място (видео)


И. Ангелов

Агуеро върна Сити на първо място (видео)

Манчестър Сити гостуваше на Фулъм в срещата от поредния тридесет и втори кръг на английската Висша лига. Днес след победа на гостите с 2:0 Сити застава отново на първо място с точка пред Ливърпул при равен брой срещи. 

Още в 5-ата минута днес "гражданите" поведоха в резултата когато Агуеро показа добро усещане и намери Бернардо Силва на ръба на наказателното поле, а той фалцира хубав удар далеч от вратаря за 1:0.

В 27-ата минута и самият Агуеро се разписа по красив начин когато бе намерен от Бернардо Силва между двама защитника, като той ги надбяга и копна топката над вратаря за 2:0. Така в последните си 5 мача срещу Фулъм Агуеро се оказва замесен в 8 гола - 5 попадения и 3 асистенции.

До почивката Сити направи 18 удара - най-много за отбор от Висшата лига за едно полувреме от Арсенал срещу Съндърланд през май 2017-та (отново 18). Освен това обаче всички полеви играчи на Сити отчетоха удар по вратата на противника.

През второто полувреме Сити задържа резултата, като най-близо до нов гол бе Уокър в 79-ата минута, когато той беше изведен от Стърлинг на чиста позиция, но с мощен удар намери гредата на Рико.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
410