Туре: За да победим Челси ни е нужна агресия


Н. Гавазов

Туре: За да победим Челси ни е нужна агресия

Защитникът на Манчестър Сити Коло Тууре е убеден, че неговия отбор е способен да осъществи победно шествие спрямо Челси и през новия сезон, съобщава новината Sky Sports . Както е известно, миналата година "гражданите" направиха дубъл срещу сините, като ги победиха и в двата мача от първенството. В момента действащия шампион на Висшата лига на Англия започна великолепно сезона, побеждавайки във всичките си 5 мача и вкарвайки 21 гола. В момента Челси са на 4 точки пред Юнайтед и Арсенал.

"Ние сме щастлив, че два пъти ги надиграхме през миналия сезон и се надяваме да направим това отново. Ние трябва да бъдем уверени, че сме научили това - онова от тези победи. Ако успеем да вземем една точка, това ще е отлично, но ако спечелим трите точки , както направихме през миналата година това ще е фантастично", заяви Туре.

"Мениджърът ни иска от защитниците упорита работа всеки ден. Ако добре се отбраняваш, винаги има шанс да победиш. Така смята той", продължава защитника.

"Не пропускаме много голове, защото сме силни като едно цяло и работим един за друг. Ние се надяваме, че в бъдеще ще продължаваме да действаме в същото направление. В мача срещу Челси е важно да бъдем концентрирани до края. А за да ги победим ще ни е нужна агресия", завършва Коло Туре.

 

  Сподели
232