Юнайтед вижда в Лосано алтернатива на Санчо


Н. Гавазов

Юнайтед вижда в Лосано алтернатива на Санчо

Опасявайки се, че крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо  е твърде скъп, Манчестър Юнайтед насочи  вниманието си към Ирвинг Лосано от ПСВ като алтернативна цел.

18-годишният Санчо провежда невероятен сезон и вече успя да получи повиквателна за националния отбор на Англия, а това доведе до там, че дори обявените в пресата 70 милиона паунда не гарантират придобиването на Джейдън от Юнайтед.

"Червените дяволи" рискуват да се сблъскат не само с факта, че Борусия слага  астрономическа цена на изгряващата си звезда, но и с конкуренция от други топ клубове.

Според Gazzetta dello Sport, на "Олд Трафорд" се опасяват, че цената за Санчо може да надхвърли 100 милиона паунда, а в този случай Юнайтед ще предпочете да купи Лосано.

Твърди се, че "дяволите" вече са се обърнали към агент Мино Райол за да им помогне да изпреварят Наполи  в борбата за 23-годишния мексиканец, който е на разположение за трансфер за сравнително скромните  34 милиона паунда.

Заслужава да се отбележи, че Юнайтед следеше  Лосано през предходните сезони, но едва сега този интерес се превърна в нещо конкретно.

  Сподели
564