Челси вече съставя списък с наследниците на Сари


Н. Гавазов

Челси вече съставя списък с наследниците на Сари

Челси съставя списък с  кандидатите за наследник на мениджъра Маурицио Сари, който вероятно ще бъде уволнен, ако провали края на  сезона.

Двете големи цели на Сари за останалата част от кампанията е спечелване на  Лига Европа и попадане в топ 4 на Висшата лига. Маурицио няма шанс да запази работата си, освен ако не осигури  билет за Шампионската лига по един или друг начин.

Според Daily Mirror,  шефовете на Челси вече имат усещането, че Маурицио не е подходящ за техния клуб. Играта на отбора по време на сезона показва негативна динамика, а футболистите  спряха публично да се възхищават на Саррибол.

Според публикацията, собственикът  на Челси Роман Абрамович отначало се е заглеждал по  Зинедин Зидан и Масимилиано Алегри, но първият се завърна  в Реал Мадрид, а вторият се дистанцира от работа на  "Стамфорд Бридж".

Като по-реалистичен кандидат за замяна на Сарри  "сините" сега виждат Нуно Еспирите Санто от Улвърхамптън и Франк Лампард от Дарби. Челси иска да бъде готов в случай, че дебютът на Маурицио във Висшата лига на Англия се провали.

  Сподели
451