Юнайтед е уверен в трансфера на Джейдън Санчо


Н. Гавазов

Юнайтед е уверен в трансфера на Джейдън Санчо

Манчестър Юнайтед е уверен в покупката на крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо и е готов да похарчи повече от 80 милиона паунда за 18-годишния играч.

По-рано през март спортният директор на Борусия Майкъл Цорк каза в прав текст, че през следващия сезон Санчо ще играе в Дортмунд. Тези думи обаче по никакъв начин не са смутили  "червените дяволи“.

Според Evening Standard, Джейдън  е една от основните трансферни цели на Юнайтед за следващото лято. Клубът от Олд Трафорд е сигурен, че ще направи такава оферта, че Борусия просто няма да може да устои.

"Те правят всичко възможно да го получат", твърди източникът.

Събирайки данни за Санчо, "червените дяволи"  са успели да разберат, че Манчестър Сити, продавайки играча си на Дортмунд през 2017 г., не е включил елемент в споразумението, който би предотвратил прехвърлянето на Джейдън  в друг клуб от Манчестър - за разлика от Браим Диас, който премина в Реал Мадрид през януари.

Скаутите на Юнайтед са убедени, че Санчо ще бъде перфектното допълнение към отбора на Оле Гунар Солскяер. ПСЖ също проявява интерес към Джейдън, но възможността да се върне в родината и да се присъедини към най-титулувания клуб в страната е много по-изкушаващо, отколкото продължение на кариерата във Франция, където липсата на конкуренция е основна характеристика на местното първенство.

  Сподели
391