Компани: Не сме играчи на Сити заради парите


П. Пенков

Компани: Не сме играчи на Сити заради парите

Винсент Компания настоя да стане ясно, че играчите на Манчестър Сити не са в клуба заради големите пари. До този момент гражданите са похарчили общо 350 милиона паунда за селекция, но Компания сподели, че големите суми, които се раздават в този клуб не са главната причина за повечето играчи да играят със синята фланелка.

"Не познавам играч, които докато играе да си мисли за парите, които ще получи. Естествено, че парите са важна част за успеха на един тим и затова Юнайтед, Челси дори и Блекбърн преди години са спечелили първенството, тъй като са похарчили много пари. Но големите пари не могат да ти помогнат на тренировъчното игрище или по време на мач. Ние просто искаме да сме най-добрите в индивидуален и колективен план, тъй като ако всички не играе като един отбор, то никога няма да спечелим."

"Ние сме в елитния футбол. Единствените хора, които могат да ме критикуват са нашите фенове. Лично според мен Сити са по-голям отбор от Челси и Блекбърн, така че не виждам причина да не бъдем успешен отбор," добави Компани.

  Сподели
108