Клоп: Похвалите от Кайзера не ми влияят


И. Ангелов

Клоп: Похвалите от Кайзера не ми влияят

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че няма да бъде разсеян от добрите думи по негов адрес от легендата Франц Бекенбауер, който го посочи за перфектният кандидат, който може да върне Байерн Мюнхен към най-добрите му времена след отпадането на германците от отбора на Клоп в Шампионска лига:

"Някой ми каза какво е говорил Бекенбауер. Не, това не ми носи никакво напрежение. Аз съм благословен да го познавам от 14 години. Това е нещо специално и аз мога да кажа, че сме приятели. 

"Когато той говори позитивно за мен, това е сякаш да получа рицарско звание и да ме нарекат "сър". Аз се чувствам добре тук в Ливърпул, но ако загубя от Фулъм какво мислите ще се случи тогава? Наистина ми харесва когато хората говорят добре за мен, но и аз съм като всички хора. Не бих казал, че имам нужда от похвали. В семейството ми мислят позитивно за мен и това е достатъчно. Над останалото нямам влияние. 

"От моя гледна точка подхождам на Ливърпул и тук ми харесва. Този клуб ми даде много възможности да развия добър футболен отбор. Разбира се винаги има хора, които говорят за разни неща. Ако спечелиш мач си най-добрият. Ако загубиш, нямаш идея за футбола. Такъв е светът, но в клуба не мислим по този начин. В момента мога да кажа, че имам самочувствието да съм мениджър на този клуб.

"Ще видим бъдещето. Всички трябва ежедневно да се доказваме за мястото си. Ако всичко се получава тук вероятно ще се задържа дълго. Това ще е готино."

  Сподели
459