Пеп: Няма да е фатално да не спечелим ШЛ


И. Ангелов

Пеп: Няма да е фатално да не спечелим ШЛ

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обяви, че не е под напрежение за спечелването на Шампионска лига с клуба. "Гражданите" ще играят с Тотнъм на четвърт-финал след като отстраниха Шалке 04 по феноменален начин с общ резултат 10:2.

"Ние спечелихме много в миналото и затова хората вярват, че това е нормално, но това не е нормално. Моите стандарти не са да мисля, че Манчестър Сити ще спечели всичко. Ние трябва да спечелим финала, но ако не го направим не е фатално. 

"Ще е катастрофално ако не направиш това, което трябва да направиш, което е да дадеш всичко от себе си. Когато си в позицията, в която сме ние сега, не може да имаш много оплаквания. Аз съм сигурен, че феновете ни знаят това. Когато говорих с моя директор, председателя, спортния директор, хората тук - всички ни хвалят за постигнатото през последните два сезона. В крайна сметка това е най-важното.

"След това всеки може сам за себе си да преценява дали е катастрофа. Ако не спечелим Шампионска лига, за някои хора работата ни в последните 3 години ще е провал. Аз напълно не съм съгласен с това, но какво мога да кажа? Приемам това и продължаваме."

  Сподели
414