Бербатов излиза титуляр срещу Ливърпул


Н. Гавазов

Бербатов излиза титуляр срещу Ливърпул

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще започне като титуляр в неделя, в най-голямото дерби на английския футбол. Както е известно, в неделя „червените дяволи" приемат на „Олд Трафорд" своя най-голям враг - отборът на Ливърпул в среща от 5 кръг на Висшата лига на Англия.

Българинът е в прекрасна форма през този сезон и има четири гола в пет мача, с което заглуши критиците си, които обсъждаха дали той има качествата да остане на "Олд Трафорд", пише днес официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

Сър Алекс обаче винаги е подкрепял нападателя и ще му се довери отново за мача с Ливърпул тази неделя.

"Не всеки се съмняваше в него. Той има много фенове, особено в този клуб. Когато купим играч за много пари, върху него е съсредоточено голямо внимание. Когато той направи слаб мач, критиките върху него са по-големи, отколкото върху  други футболисти", цитира сайта думите на Сър Алекс.

"Димитър изигра някои невероятни мачове за нас. Казах му да игнорира пресата. Мисля, че той се понякога се притеснява за заглавията в медиите. Но през този сезон той се представя много добре, наслаждава се на футбола си и ще бъде титуляр в неделя", завършва мениджъра на Юнайтед.

 

  Сподели
121