Клоп: Духаше вятър от всички посоки


И. Ангелов

Клоп: Духаше вятър от всички посоки

Юрген Клоп заговори за представянето на Ливърпул в гостуването на Евертън в двадесет и деветия кръг на английската Висша лига. Ливърпул загуби първото място в таблицата след 0:0 в срещата и сега тимът има само 4 победи в последните си 11 срещи през 2019-та.

"Всичко е наред. Труден мач по различни причини и един див съперник. 

"Вятърът духаше от всички посоки и това не помогна на никого. Това беше мач, който е труден за контролиране и ние имахме три или четири големи възможности с Мохамед Салах и Фабиньо. Не помня те да са имали шансове. 

"След това 0:0 ние продължаваме рекорда си без загуба срещу Евертън. Това не е точно резултатът, който искахме, но беше труден мач. 

"Салах правеше всичко до последната секунда, имахме моментите си, но трябваше да се борим с обстоятелствата и съперника. Сега дербитата ни свършиха и играем с останалите. Не проведохме гениална среща, но взехме точка от противник, който беше двойно повече мотивиран.

"Трябва да приемем тази ситуация. Сега имаме Бърнли на "Анфийлд". Само на 500 метра от тук, но това ще е съвсем друг мач. Трябва да покажем стабилност и да се борим за резултат."

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
531