Кийн: Не искаме Ливърпул да печели титла


И. Ангелов

Кийн: Не искаме Ливърпул да печели титла

Защитникът на Евертън Майкъл Кийн обяви, че е концентриран над това да попречи на Ливърпул да достигне до титлата във Висшата лига когато в идния кръг от първенството неговият отбор излиза срещу градския съперник. Ливърпул води с една точка на върха над Манчестър Сити след 28 кръга, като е на път да прекрати сушата си от 29 години без титла.

"Това не е основната ни мотивация да спечелим мача - ние искаме да спечелим заради нас самите. Ние преследваме седмото място, но на втори план, ако ние вземем точки от Ливърпул, това ще нарани шансовете им за титла. Това ще е страхотно и ще направи феновете щастливи.

"Ние искаме да се представим най-добре и искаме да спечелим мача. Искаме феновете да са щастливи. Ако това искат те, това искаме и ние. В момента групата ни е достатъчно силна и трябва да вярваме, че ще победим. С феновете зад нас имаме страхотен шанс.

"Просто трябва да започнем да печелим редовно, защото през последните три месеца не го правим. Трябва да се подобрим. Дано го направим и да сме на добра позиция в края на сезона."

  Сподели
421