Баркли: Сари ще донесе успехи на Челси


И. Ангелов

Баркли: Сари ще донесе успехи на Челси

Полузащитникът на Челси Рос Баркли сподели мнението си, че предстоят светли моменти и злато за отбора под ръководството на Маурисио Сари, който в момента се намира под напрежение преди финалната среща от Купата на лигата срещу Манчестър Сити. След загубата именно от "гражданите" с 6:0 този месец, се предполага, че нов подобен резултат ще го лиши от работата му.

"Ние се учим всеки ден. Ние сме играчи от топ класа и всички искаме да се учим. Ако сравните неговия сезон с първия на Пеп Гуардиола през 2016-17, те също имаха възходи и падения. Когато бях в Евертън ги бихме 4:0. Ние имаме амбиция да сме сред най-добрите отбори в света. Ние сме един от най-големите клубове.

"Стилът на игра на мениджъра не е точно това, което той иска. Всичко ще се нареди с времето. Лошите дни не са вечност. Предстои подобрение. Ние всеки ден го правим в тренировките. Сигурен съм, че ще видите методите му в игра скоро.

"Всеки мениджър има свой начин да се готви за мач. В Евертън беше подобно при Роберто Мартинес. Той така организираше нещата. Аз нямам проблем с това. Той се опитва да подобри всеки играч. В миналото в Наполи видяхме колко подобри той техните играчи. В последните седмици ние печелим и губим, но сме уверени, че ще излезем от този период с успех."

  Сподели
420