Оле: Трябва да сме агресивни срещу Ливърпул


И. Ангелов

Оле: Трябва да сме агресивни срещу Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че ще търси агресивен старт на срещата с Ливърпул днес на "Олд Трафорд". Норвежецът предупреди своите, че тимът може да пострада ако остави инициативата на противника:

"Ние винаги искаме да имаме инициативата. Аз мисля, че стартирахме така и срещу ПСЖ, но тогава те превзеха топката. Така че в този мач ние ще искаме да доминираме, но познаваме силните им страни. Ние знаем, че те ще изчакат нашите грешки и ще контраатакуват. Ако в този случай ние се изтеглим назад, те ще ни превземат.

"Ние не искаме това на Олд Трафорд. Трябва да водим. Аз съм сигурен, че Ливърпул чувства все повече напрежение с напредването на сезона, но и ние трябва да помним, че няколко години не сме печелили титла. Трябва да се върнем в тази борба. Не искам да виждам този отбор да се задоволява само с топ 4. Ако се целиш толкова ниско и постигаш целите си - това е опасно. По-добре е да се целиш високо и да пропускаш.

"Когато получиш календара с мачовете винаги гледаш къде е една среща - у дома с Ливърпул. Веднъж аз пристигнах от Норвегия за този мач. Бях в едно студио с Гари Невил и Джейми Карагър и тогава Давид Де Хеа направи голям мач с 6 или 7 спасявания, а резултатът беше 3:0 накрая, през 2014-та. Това е най-голямата среща, която чакат в Манчестър."

  Сподели
392