Гуардиола похвали постоянството на Агуеро


И. Ангелов

Гуардиола похвали постоянството на Агуеро

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола похвали манталитета на Серхио Агуеро преди неделната среща с Челси във Висшата лига. Аржентинецът вкара хетрик в последната среща с Арсенал и в последните 9 мача има 8 гола, като натрупа 20 във всички турнири този сезон. През последните 5 сезона Агуеро винаги стига до поне 28 попадения и изглежда е на път да продължи тази статистика. Гуардиола коментира:

"Големите играчи се появяват в големите мачове, в големите моменти, и той го прави. Дано да продължи така. В големите срещи ни трябват важни играчи. Не е важен Сари, Пеп, или Юрген. Тази игра принадлежи на играчите и важните срещи принадлежат на специалните играчи.

"Понякога е трудно да разберете какво е направил. Този гол срещу Ливърпул показа за какво става въпрос.В големите моменти винаги големият атлет се проявява, в големите финали. Понякога играчите се крият в страшните моменти. Други се показват и казват 'Аз съм шефа и ще спечеля този мач'. Големите отбори имат нужда от такива хора. Просто е."

  Сподели
370