Емери: Юнайтед и Челси са фаворити за четвърто


И. Ангелов

Емери: Юнайтед и Челси са фаворити за четвърто

Мениджърът на Арсенал Унай Емери призна, че не неговият отбор, а Челси и Манчестър Юнайтед са по-скоро фаворити за влизане в топ 4 на класирането във Висшата лига. Манчестър Сити, Ливърпул и Тотнъм изглеждат сигурни в класирането си в тройката, което оставя едно място за Шампионска лига между Арсенал, Челси и Юнайтед.

"В момента, да, ние сме аутсайдери за клсаирането в ШЛ. Защото сме на шесто място. Така стоят нещата. Аз вярвам в нашия капацитет да успеем, но така е класирането.

"Първото нещо, което трябва да кажем, е, че тези отбори сега са по-добри от нас. Те имат предимство. Трябва да сме спокойни и да изискваме повече от себе си, за да работим и да сме постоянни 38 мача. Сега Ливърпул, Манчестър Сити и Тотнъм правят голяма разлика между нас, но Челси и Манчестър Юнайтед, два големи отбора, също правят разлика, макар да са по-близо.

"Аз мисля, че трябва да продължим да мислим, че сме за топ 4. Но това е трудно. Ние имаме амбиция да сме там и не мисля, че играем под напрежение. Но, познавайки другите отбори, те имат предимство пред нас."

  Сподели
418