Уест Хем се върна до равен с Ливърпул


И. Ангелов

Уест Хем се върна до равен с Ливърпул

Ливърпул не успя да победи Уест Хем Юнайтед на гости в двадесет и петия кръг на английската Висша лига. Така в сряда Манчестър Сити може да премине отново на първото място с победа над Евертън, след като "червените" не успяха да се възползват от шанса да преминат на 5 точки преднина.

В 22-ата минута Ливърпул поведе на Лондон Стейдиъм когато Лалана намери Милнър в засада от дясно. Защитата на домакините спря да играе поради очакването за засадата, но Милнър продължи и центрира на пътя на Мане, който спокойно завърши за 1:0.

В 28-ата минута Уест Хем изравни от заучено положение когато Андерсон намери Антонио в полето за добър удар и 1:1. До края на полувремето Андерсон създаде и другото златно положение за домакините, но Райс пропусна от чиста позиция.

Във втората част Фабиански се прояви с няколко добри спасявания, а Ноубъл и Керъл имаха шанс за домакините. В 94-ата минута Кейта изведе Ориги в засада за Ливърпул и положението отново не бе свирено, но нападателят пропусна от изключителна позиция и срещата завърши при 1:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
584