Оле отслаби тима и трябваше да връща два пасив от Бърнли (видео)


И. Ангелов

Оле отслаби тима и трябваше да връща два пасив от Бърнли (видео)

След силния период от осем поредни победи при идването си начело на клуба, Оле Гунар Солскяер получи първи равен в двадесет и четвъртия кръг на Висшата лига, когато Манчестър Юнайтед посрещна Бърнли. Днес на "Олд Трафорд" гостите водеха с 2:0 преди Юнайтед да се върне до 2:2. По начало Солскяер не заложи на типичната постройка, която използваше до тук, като включи за първи път Лукаку като титуляр в лигата, както и Андреас Перейра и Хуан Мата, което доведе до разочарование.

В първата част Бърнли се бранеше перфектно и предаде инициативата на домакините, които не организираха много опасности с изключение на едно голямо положение пред Рашфорд.

В 51-ата минута Ашли Барнс откри резултата когато без подготовка завърши подаване на Корк в наказателното поле. Контрата си гостите организираха когато Перейра загуби топката на опасно място близо до дъгата за домакините. Малко след това той бе заменен от Лингард, а Санчес замени Лукаку.

В 81-ата минута точка на спора сложи Ууд за 2:0 с глава. Той бе близо да донесе първата победа на Бърнли на "Олд Трафорд" от 60-те години на миналия век насам. Юнайтед обаче повиши оборотите в края и в 87-ата минута Погба върна гол от дузпа за 2:1.

В 92-ата минута за 2:2 се разписа Виктор Линдельоф след корнер и избита топка от Хийтън към защитника.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
430