Юнайтед отстрани Арсенал от ФА Къп (видео)


И. Ангелов

Юнайтед отстрани Арсенал от ФА Къп (видео)

Манчестър Юнайтед преминава към петия кръг на най-старото състезание в света - ФА Къп, след като днес на гости на Арсенал "червените дяволи" успяха да спечелят с 3:1 след голове от Алексис Санчес, Джеси Лингард и Антони Марсиал.

Срещата започна много силно за Юнайтед, който след половин час игра успя да поведе с два гола. Първо Алексис Санчес откри резултата след подаване на Лукаку в наказателното поле и преминаване през вратаря за удар от малък ъгъл в 31-ата минута за 1:0, а след това в 33-ата Лукаку асистира и на Джеси Лингард за удар в близкия ъгъл за 2:0.

Преди почивката Обамеянг върна надеждата на домакините с гол в 43-ата минута след подаване от ляво и отклоняване на топката от Лаказет към габонеца за удар на празна врата и 2:1.

В 82-ата минута падна и последното попадение в срещата, когато Погба спечели много терен и стреля от дъгата, Чех изби топката и тя попадна в Марсиал за 3:1. В срещата се игра и 10 минути продължение поради инцидент между Лукаку и Косчелни, след който последният бе третиран на терена и заменен.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
514